osvrt

KRATAK OSVRT

Društvo sa ograničenom odgovornošću “Integra Inženjering” (Integra Inženjering d.o.o.)  osnovano je 1999. godine u Banjaluci od kada uspješno i pozitivno posluje u oblastima visokogradnje, niskogradnje, ugostiteljstva i informacionih tehnologija. Poslovne aktivnosti realizujemo na prostorima Republike Srpske i Bosne i Hercegovine.

U oblasti građevinarstva samostalno ili u zajedničkom poduhvatu sa partnerima godinama gradimo vrijedne i prepoznatljive stambene, poslovne, ugostiteljske i turističke objekte. Učestvujemo i u projektima izgradnje puteva i autopteva.

Visoku konkurentnost u oblasti građevinarstva održavamo stalnim ulaganjem u ljudske resurse, najnovije metode upravljanja projektima, najsavremeniju opremu i mehanizaciju. Posjedujemo vlastite pogone za proizvodnju betona i elemenata od betona, koji ne samo da se koriste u našim građevinskim poduhvatima nego se uspješno prodaju i na tržištu.

Posebno smo ponosni na snažan i uspješan ulazak na tržište hotelskih i restoransih usluga. Poslovna jedinica „Integra“ Banja Luka upravlja ekskluzivnim Restoran&louge barom „Integra“ koji nudi jedinstven, širom regiona poznat ugođaj i kulinarske usluge. Prijatni kafe „Integra“ u Poslovnom centru „Integra“ u Banjaluci je dobar izbor za opušteno druženje „uz kafu“. Poslovna jedinica “Hotel Integra i benzinska pumpa ” Doboj je veoma poštovan pružalac usluga u svom poslovnom okruženju.

Poslovna jednica “ Poslovni centar Integra DC” Banja Luka je jedan od tehnološki najnaprednijih i najopremljenijih IKT-centara koji je uspostavljen i koji posluje izvan tradicionalnog IKT-sektora. Ne samo da podržavamo poslovanje društva, već pružamo napredne IKT-usluge na domaćem i međunarodnom tržištu.

Veoma smo ponosni na stabilan rast društva, na naše zadovoljne klijente i partnere, kao i na vrhunske ljudske i tehnološke resurse koji sve to omogućavaju.